Historien

Da det hele startede...

Brandet Amust blev lanceret i oktober 2009, så det er et forholdsvist nyt mærke, som tilgengæld har fået stor succes på meget kort tid. Amust er blevet grundlagt af Charlotte Littau, Rikke Friis Sørensen og Kristian Blak, hvor Charlotte Littau er den kreative designer bag mærket. Og selvom historien om Amust er ganske kort, har brandet på få år formået at skabe et image, som er synonym med lækre og unikke accessories. Derfor sælges accessories fra AMUST i mere end 150 butikker i Danmark, hvor de tidløse og klassiske accessories, som er kombineret med de nyeste trends i modebranchen, er blevet et stort hit. 

A MUST - Shoes for unplanned days

We design shoes with a scandinavian touch for modern women. It is important for us that you can wear our shoes all day long. The need to be comfortable enough for long days at work, to dinner with some good friends, and for a spontaneous night out dancing.

Produkter til hverdagsbrug

Det som kendetegner Amust er, at vi laver nogle produkter, som er super anvendelige, og som du både kan bruge til hverdag og til fest. Dine sko, din taske, din clutch eller dit tørklæde er alle beklædningsgenstande, som du kan bruge til enhver lejligheder. Derfor er produkterne fra Amust også holdt i neutrale nuancer og materialer. Men de mange fine detaljer og finesser sikrer, at de på ingen måde er kedelige. Langt fra. Amust’s produkter følger altid de nyeste tendenser.